Aktiviteter i Stockholm

Att åka båt är trevligt, speciellt om det är bra väder. I Stockholm finns det mycket man kan göra under sin vistelse men medans du ändå är där bör du söka upp piren där båtarna går och åka iväg över dagen med ett gäng vänner.

Äventyrskryssningar och båtfärder kan du läsa om här. Det kan  vara en god idé att möta upp vänner och njuta av en solig dag på vattnet, glöm inte solskyddsfaktorn bara.

Om ni är i Stockholm på en konferens kan ni använda åktiden till att lära känna varandra bättre.

Förutom åkturer kan en god idé vara att besöka Kungsträdgården och se körsbärsträden blomma. Ta en glass i solen eller åka till Gröna Lund. Stockholm har massor med aktiviteter att utforska och om ni skulle få dåligt väder på er resa så finns Mall of Scandinavia att trösta er med där kan man shoppa vad som helst.

Sen finns det massor med restauranger att testa och vackra byggnader att besöka. Ja Stockholm har mycket att erbjuda och är en stad med många mötesrum, platser och lokaler att träffas i och föra samtal.

Om ni har vägarna förbi så finns det en vacker park längst vattnet mitt emot slussen. Där kan man träna, rasta hundar, leka med barn eller sitta och läsa. Det finns även en båtbrygga där om man gillar båtar och kajaker.

Ja Stockholm är en fin stad!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *