Nya Restauranger: Stockholm

Gillar du att testa nya restauranger och öppna din vyer. Att gå ut och äta är ett perfekt tillfälle att möta nya människor. Träffas på ett glas eller äta en gourmé måltid. Här kommer nya restauranger värda att testa i Stockholm.

Tekniska museets restaurang

För alla teknikintresserade kommer snart en passande restaurang. I fokus av restaurangen står innovation, lekfullhet, teknik och hållbarhet, ett spännande koncept för de teknik och mat intresserade. Restaurangen kommer ligga i Stockholms tekniska museum, Museivägen 7, Djurgården och har premiär till hösten.

Eataly

Som namnet skämtsamt avslöjar är det mat från Italien. Den exklusiva biblioteksgatan kommer att öppna en pampig lokal på 3 000 kvm med restauranger, barer och caféer. Liknande koncept har slagit stort i b.la  Manhattan. Premiären är i höst. Kanske dags att boka in en resa till Stockholm?

Dogfood

Inte lika glamouröst som Eataly men värd en plats på listan är kommande Restaurangen Dogfood, med premiär i sensommar kommer du som är korvfantast att stormtrivas här. Korvarna innehåller hög kötthalt och görs i samarbete med Korvhantverk i Råcksta. Kommer ligga i Industrigatan 2, Kungsholmen.

Il Molo

Har du inte redan sett att denna italienska favorit öppnat än så är det dags att besöka restaurangen nu. Gillar du frukost och tryffel så kan jag meddela att restaurangen kör en kombo av två godingar. Finns i Gallerian, City.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *