Hur ofta bör man göra något tillsammans?

Var det längesedan du och dina kollegor anordnade någon afterwork eller kick-off? Kanske är det dags att börja planera in nästa event. Visste du att varje möte eller träff man har tillsammans med sitt företag stärker inte bara bandet mellan kollegorna utan även individen i sig, man blir tryggare i sin arbetsroll och detta kan leda till att man presterar mer både för en själv och för teamet. www.timetomeet.se är en conferensboknings site som erbjuder lokaler och mötesrum till dig och ditt företag. Det kan vara allt från ett litet möte på en halv dag till en konferens på en heldag med lite mat och dricka inkluderat. Hitta på aktiviteter och ät lunch ihop på rasten. Stärk banden och gör ert team till det bästa och starkaste teamet. Allt börjar med ett litet möte, eller hur. Lokaler och rum att hyra finns runt hela Sverige och marknaden idag har ökat, timetomeet är den ända kanalen med direktköp som om du har massor med pappershögar som ligger och du känner att du inte hinner med att kontakta hotell eller anläggningar för er konferensdag så går det väldigt snabbt hos Time to meet! Lägg inte onödig energi på analoga sätt utan lita på tekniken och boka samtalsrum på bara några minuter.

Väl vid bokning av din konferenslokal kan du välja tillägg på mat och verktyg för en lyckad tid tillsammans. Njut av dagen med dina kollegor och se dagen som ett tillfälle att växa ihop och få nya perspektiv, du kanske till och med lär dig något nytt av dina medarbetare. Du kommer i alla fall få många leenden riktat mot dig. Vem vill inte ha en dag fri från kontoret som variation på arbetsuppgift?

Hur ofta ni vill hitta på saker är upp till er, kanske har du som mål att bli bästa vänner på jobbet och jobba tightare? Normalt sätt kan en rimlig tidsuppehåll på 3 månader mellan varje aktivitet vara rimligt, då tappar man aldrig kontakten.

Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *