Bo i Stockholm för en helg

Har du besökt Stockholm någon gång? Inte det? Då kanske det är dags att besöka Sveriges huvudstad. På HotelSpecials hittar du många bra hotell i Stockholm inför din vistelse.

Dag 1 – Lär känna Stockholm. Bästa sättet att lära känna en stad är att promenera runt i den. Stockholm har många fina parker, köpcenter och stränder att besöka. Gå en sightseeing för att starta resan med intrycket av staden.

Dag 2 – Börja dagen med en fantastisk frukost! Frukost är vårt viktigaste mål på dagen och det är viktigt att få i sig alla olika delar av kosten och vatten. Kolla efter Stockholms alla olika frukost erbjudanden och hoppa över det vanliga som Esspresso House och korvmojen. Clarions brunchbuffé är att rekommendera! Efter frukosten är det dags för sightseeing nummer två. Kanske såg du massor av intressanta saker på första dagen som är värt att besöka igen?  Ta på er walking skorna och gör Stockholms shoppinggator. Hitta ett mysigt kaffe, bra ställen ligger oftast högt upp. Jag skulle rekommendera gamla stan för mysighetsfaktor. Där finns även trevliga småaffärer man kan kika i.

Dags för lunch, vanligtvis brukar jag säga sushi och Stockholm är bra på mina sushi ställen men nu har jag en särskild rekommendation Kornshamnstorg no53   här är även ett bra ställe att köra en Afterwork på, ligger även i gamla stan.  Efter lunchen kan det vara trevlig att träffas i en mötessal eller lokal och prata lite för kommande kvällsplaner. Ta en kaffe någonstans eller gå på salong tillsammans.  Tillbaka på hotellet igen, planera ihop en outfit för kvällen, kanske testa på hotellets bar och mötas upp på lite afterwork eller affärsmiddag om du är på en konferens resa.

Stockholm har massor med trevliga restauranger, senaste restaurangen jag var på hette Stavros Taverna och var riktigt bra.

Dag 3 – Utvilade, mätta och belåtna. Ta en lugn dag och besök en av Stockholms många parker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *